Anhængertræk

Med mere end 20 års erfaring med anhængertræk, er vi hos PCTrailerservice godt klædt på til montering på alle typer af alle bilmærker, vore medarbejdere gennemgår endvidere løbende kurser for at være ajour med det sidste nye indenfor autoelektronik, computerstyring, canbus osv.

Anhængertræk, elsæt og tilbehør med høj finish, kvalitet og sikkerhed. Monoflex producerer og sælger produkter som klarer store belastninger.

Samtlige udviklede anhængertræk testes under hårde EU-krav og forsynes med en typegodkendelse.

Monoflex er certificeret efter ISO 9001 og arbejder hele tiden med forbedringer af kvaliteten gennem hele produktionskæden. Dette afspejles i slutproduktets funktionalitet og finish.
Monoflex har i mere end 30 år produceret med sund fornuft og har derved fået markedets bedste standardsortiment af anhængertræk.

Kontakt os, og vi kan hurtigt give besked om hvad det koster at få monteret et kvalitets træk på lige dit køretøj.

Endvidere skal siges at vi får ros fra mange kunder, som forgæves leder efter "sorte fingre i deres bil efter montering hos os !!

Kontakt os​

Har du en forespørgsel eller et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen med din henvendelse, og vi vil svare tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

PC Trailerservice

CVR: 26628687

Adresse

Baldershøj 24 C
2635 Ishøj

Kontakt