Autotrailer til salg – enten ny eller brugt

Er du på udkig efter en autotrailer til salg? Hos PCTrailerservice er vi eksperter i nye og brugte autotrailere, og vi tilbyder både salg og reparation. Vi kan for eksempel tilbyde en ny eller brugt Brenderup-trailer. Vi holder til i Albertslund i Storkøbenhavn, men har også kunder i resten af København samt hele Sjælland.

Alt fra en autotrailer til et anhængertræk

Vi har et stort udvalg af nye og brugte autotrailere til biler og varevogne. Vi klarer også gerne reparationer på blandt andet Nugent Trailers, Brian James Trailers, Variant og IFOR Williams med videre. Autotrailerne er velegnede til håndværkere og andre erhvervsdrivende. Vi har dog også privatkunder.

Vi har også et stort udvalg af reservedele til især Brenderup-trailerne, men vi udfører servicering og reparation af alle trailere og påhængsvogne. Reparationerne udføres som udgangspunkt på vores specialværksted, men vi sender gerne en servicevogn ud til dig. Vi tilbyder faste serviceaftaler til små og store virksomheder.​

Kontakt os for at høre om vores store udvalg

Vi tager gerne en snak om de mange muligheder, og vi tilbyder samtidig professionel rådgivning. Herefter kan du, hvis du ønsker det, få et tilbud på arbejdet, som skal udføres. Vælger du ikke at få udførst arbejdet i forbindelse med et tilbud på service/reparation, så faktureres du for en værkstedstime + moms. Siger du ja tak, så betaler du selvfølgelig ikke for tilbuddet.

Du kan ringe på telefon 33 11 25 22 for at få flere oplysninger, eller du kan skrive til e-mail pctrailerservice@msn.com.​

Kontakt os​

Har du en forespørgsel eller et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen med din henvendelse, og vi vil svare tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har 4,8 stjerner på Google
​på baggrund af mere end 9 anmeldelser

​Vi samler på tilfredse kunder!

★★★★★​

"Friendly, professional advice and workmanship. Quality affordable service!

Chris Joinson

★★★★★​

"Always friendly and helpful. You are in safe hands here."

Finn Nesten

★★★★★​

"Super service and professional operation."

John Rene Nielsen

Se flere anmeldelser på Google

Virksomhed

PC Trailerservice

CVR: 26628687

Kontakt