Autotrailer til salg – enten ny eller brugt

Er du på udkig efter en autotrailer til salg? Hos PC Trailerservice er vi eksperter i nye og brugte autotrailere, og vi tilbyder både salg og reparation. Vi kan for eksempel tilbyde en ny eller brugt Brenderup-trailer. Vi holder til i Ishøj, men har også kunder i København og Storkøbenhavn samt resten af Sjælland.

Alt fra en autotrailer til et anhængertræk

Vi har et stort udvalg af nye og brugte autotrailere til biler og varevogne. Vi er forhandler af trailere fra Brenderup og har derudover også trailere fra blandt andet Nugent, Variant og IFOR Williams med videre. Autotrailerne er velegnede til håndværkere og andre erhvervsdrivende. Vi har dog også privatkunder.

Vi har også et stort udvalg af reservedele til især Brenderup-trailerne, men vi udfører servicering og reparation af alle trailere. Du kan aflevere traileren på vores specialværksted, men vi kan også sende en servicevogn ud til dig. Vi tilbyder faste serviceaftaler til små og store virksomheder.​

Vi er samtidig leveringsdygtige i anhængertræk fra Monoflex og Westfalia til din nye autotrailer, og vi sørger gerne for montering af anhængertrækket. Monoflex er i øvrigt certificeret efter ISO 9001, og de har gennem 30 år opnået markedets bedste standardsortiment af anhængertræk.

Kontakt os for at høre om vores store udvalg

Vi tager gerne en snak om de mange muligheder, og vi tilbyder samtidig professionel rådgivning. Herefter kan du få et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 33 11 25 22 for at få flere oplysninger, eller du kan skrive til e-mail pctrailerservice@msn.com.​

Kontakt os​

Har du en forespørgsel eller et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen med din henvendelse, og vi vil svare tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

PC Trailerservice

CVR: 26628687

Kontakt