Tiptrailer - som bagtipper eller en 3-vejs-tipper

Leder du efter en ny eller brugt tiptrailer? Hos PCTrailerservice har vi mange års erfaring med salg, service og reparation af alle former for trailere, herunder bagtippere og 3-vejs-tippere. Kunderne kan være private eller virksomheder som for eksempel håndværkere, entreprenører og anlægsgartnere med videre. Vi ligger i Albertslund i Storkøbenhavn, men har kunder i hele København og på resten af Sjælland.

Ny eller brugt tiptrailer med anhængertræk

Vi er eksperter i autotrailere til biler og varevogne med videre, og vi forhandler både nye og brugte trailere fra Brenderup., og vi kan også hjælpe med vogne fra Nugent Trailers, Brian James Trailers, Variant, IFOR Williams med videre.

Brenderup har forskellige modeller, som du kan vælge imellem, hvis du skal bruge en tiptrailer. Du kan for eksempel vælge en tiptrailer, hvor du kan tippe hele traileren.

Brenderup har også flere bagtippere og 3-vejs-tippere, som er udstyret med batteri, pumpe og hydraulik.​

Vi har desuden et stort udvalg af reservedele, og vi udfører både service og reparation på vores specialværksted. Alternativt kan vi sende en servicevogn ud til dig. Du kan vælge at få en fast serviceaftale, hvis du ønsker det.

Få flere oplysninger om vores store udvalg

Kontakt os gerne for at høre mere om trailere, som sælges. Vi tilbyder professionel rådgivning og laver gerne et tilbud på salg eller service af en trailer. Vælger du ikke at lavet arbejdet i forbindelse med tilbuddet på reparation eller service, så faktureres du for en værkstedstime + moms. Hvis du siger ja tak, så skal du selvfølgelig ikke betale for tilbuddet.

Du kan ringe på telefon 33 11 25 22, hvis du har spørgsmål. Du kan også skrive til e-mail pctrailerservice@msn.com.​

Kontakt os​

Har du en forespørgsel eller et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen med din henvendelse, og vi vil svare tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har 4,8 stjerner på Google
​på baggrund af mere end 9 anmeldelser

​Vi samler på tilfredse kunder!

★★★★★​

"Friendly, professional advice and workmanship. Quality affordable service!

Chris Joinson

★★★★★​

"Always friendly and helpful. You are in safe hands here."

Finn Nesten

★★★★★​

"Super service and professional operation."

John Rene Nielsen

Se flere anmeldelser på Google

Virksomhed

PC Trailerservice

CVR: 26628687

Kontakt