Tiptrailer - som bagtipper eller en 3-vejs-tipper

Leder du efter en ny eller brugt tiptrailer? Hos PC Trailerservice har vi mange års erfaring med salg, service og reparation af alle former for trailere, herunder bagtippere og 3-vejs-tippere. Kunderne kan være private eller virksomheder som for eksempel håndværkere, entreprenører og anlægsgartnere med videre. Vi ligger i Ishøj, men har kunder i hele Storkøbenhavn samt i København og på resten af Sjælland.

Ny eller brugt tiptrailer med anhængertræk

Vi er eksperter i autotrailere til biler og varevogne med videre, og vi forhandler både nye og brugte trailere fra blandt andet Brenderup. Vi har også trailere fra for eksempel IFOR Williams, Variant og Nugent. Vi tilbyder desuden anhængertræk fra blandt andet Westfalia og Monoflex.

Brenderup har forskellige modeller, som du kan vælge imellem, hvis du skal bruge en tiptrailer. Du kan for eksempel vælge en tiptrailer, hvor du kan tipper hele traileren.

Brenderup har også flere bagtippere og 3-vejs-tippere, som er udstyret med batteri, pumpe og hydraulik.​

Vi har desuden et stort udvalg af reservedele, og vi udfører både service og reparation på vores specialværksted. Alternativt kan vi sende en servicevogn ud til dig. Du kan vælge at få en fast serviceaftale, hvis du ønsker det.

Få flere oplysninger om vores store udvalg

Kontakt os gerne for at høre mere om trailere, som sælges. Vi tilbyder professionel rådgivning og laver gerne et uforpligtende tilbud på salg eller service af en trailer.

Du kan ringe på telefon 33 11 25 22, hvis du har spørgsmål. Du kan også skrive til e-mail pctrailerservice@msn.com.​

Kontakt os​

Har du en forespørgsel eller et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen med din henvendelse, og vi vil svare tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

PC Trailerservice

CVR: 26628687

Kontakt