Maskintrailer til entreprenører, gartnere med videre

Har du brug for en maskintrailer? Hos PC Trailerservice har vi specialiseret os i nye og brugte trailere, herunder maskintrailere, som vi sælger til blandt andet anlægsgartnere, entreprenører og så videre. Samtidig tilbyder vi både service og reparation. Vi ligger i Ishøj, men vi har også kunder i det øvrige Storkøbenhavn samt i København og på resten af Sjælland.

Mulighed for en maskintrailer med indbygget rampe

Vi har et stort udvalg af trailere til biler og varevogne, og vi har samtidig et godt udvalg af maskintrailere til biler og varevogne. Vi er forhandler af nye trailere fra Brenderup, men vi har også et udvalg fra Variant, Nugent og IFOR Williams.

Brenderup har forskellige former for trailere til maskiner. Du kan for eksempel vælge en maskintrailer, der er udstyret med en lang rampe, som er indbygget, og som sikrer den rette stabilitet ved læsning

Vi er desuden leveringsdygtige i anhængertræk fra Westfalia og Monoflex. Monoflex er certificeret efter ISO 9001. Vi tilbyder både salg og montering af anhængertræk.​

Samtidig har vi et stort udvalg af reservedele til din maskintrailer, og vi tilbyder både service og reparation på vores eget specialværksted. Vi kan også sende en servicevogn ud til dig, hvis du ønsker det. Vi tilbyder faste serviceaftaler til små og store virksomheder.

Kontakt os for at høre om vores trailerløsninger

Vi tager meget gerne en snak om dine ønsker og behov, og vi giver naturligvis professionel rådgivning. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på en ny eller brugt trailer.

Du kan ringe på telefon 33 11 25 22, eller du kan skrive til e-mail pctrailerservice@msn.com, hvis du vil høre mere.​

Kontakt os​

Har du en forespørgsel eller et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen med din henvendelse, og vi vil svare tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

PC Trailerservice

CVR: 26628687

Kontakt